larissa.news10@gmail.com

13/4/11

Πως αποκάλεσε ο Μητσιός τον Κέλλα;

Η παράταξη του Τζανακούλη είναι γνωστό ότι διαπνέεται από την αρχή του αλληλοσεβασμού. Η συγκεκριμένη αξία μεταλαμπαδεύτηκε ως φαίνεται και στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάση Μητσιό, ο οποίος, εξελίσσεται σε αστέρα πρώτου μεγέθους στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ο πρόεδρος, διευθύνοντας πρόσφατη συνεδρίαση του Σώματος, τοποθετήθηκε ως προς το πρόσωπο του τέως αντιδημάρχου και νυν δημοτικού συμβούλου Χρήστου Κέλλα, με την άνεση και το λεξιλόγιο ταβλαδόρου. Δείτε το βίντεο:


8 σχόλια:

  1. Μτροπη απο τον πρόεδρο του δ.συμβουλίου να εκφράζεται ετσι γιατί είναι θεσμός. Ζηλεύει τον Κελλα γιατί βγήκε πρώτος σε ψήφους και θέλει να τον μειώσει. Και πάλι αίσχος και ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θλίβομαι πραγματικά.
    Πόσο χαμηλά έχει πέσει η πολιτική ζωή αυτου του τόπου.
    Να ακους τέτοιες βωμολοχίες απο επιστήμονα άνθρωπο που μάλιστα τον τίμησε ο Δήμαρχος με το αξίωμα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΕΕΕΕ cool malaka ton eipe oxi vlaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα χαλαρώστε λίγο, η σοβαροφανεια μας εφαγε...
    οποιος ξερει εστω και λιγο τον μητσιό δεν παρεξηγει τετοια φαινομενα, ουτε και ο κελας φανταζομαι να θιχτηκε...εγω το διασκεδασα, και δεν ειμαι και φαν του τζανακουλη και της παρεας του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ναι. Ο Θανάσης είναι πάντα χαλαρός και χωρατατζής. Καλό είναι αυτό. Και να το κρατήσει. Από κάτι άλλους σοβαρά γελοίους να φιλαγόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι, ναι, πως θα σας φαινόταν να μιλάγαμε έτσι σ'όλες μας τις συναναστροφές?
    Θα είχε πλάκα ε!
    Μόνο που σ'αυτά τα όργανα-θέσεις σε εκλέγουν οι πολίτες και δεν σε εκλέγουν για να κάνεις πλάκα, αλλά για να λύνεις προβλήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να χαίρεται ο Αντώνης Σαμαράς τον εκλεκτό του... τους βαρεθήακαμε πότε επιτέλους θα ανοίξει η πόρτα σε νέους ανθρώπους με ήθος (από όλες τις παρατάξεις);;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα σοβαροφάνεια είναι να σε ενοχλεί να σε λένε μαλάκα. Δεν κατάλαβα δηλαδή καλός είναι ο Μητσιο΄ς και χωρατατζής, αλλά αυτά να τα λέει στο καφενείο και όχι στο δημοτικό συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή