larissa.news10@gmail.com

28/4/11

Δεν πήγε βόλτα στον Αγοραστό

Από το press-gr
Όντας εντός, εκτός και επί των αυτών που βρίσκονται κοντά στον κ. Σαμαρά, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, βουλευτής Λάρισας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, προετοιμάζεται εντατικά πια για ακόμη μία εκλογική μάχη που όπως όλα δείχνουν εύκολα θα είναι επιτυχής για τον ίδιο. Επισκέπτεται συχνότερα την εκλογική του περιφέρεια, εντατικοποιεί τις συναντήσεις με αρμόδιους κομματικούς παράγοντες και πολλαπλασιάζει τις εμφανίσεις του σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Επειδή, όμως, στη πολιτική διασώζεται όποιος προνοεί  και όποιος χειρουργικά εκτελεί την όποια κίνηση (ή προχωρά στην όποια δήλωση), ο κ. Χαρακόπουλος -που μοιάζει να γνωρίζει καλά το παιχνίδι της πολιτικής- για καλού και κακού... επισκέφθηκε χθες τον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Θεσσαλίας, "συναγωνιστή" και άσπονδο φίλο του, Κώστα Αγοραστό. Ο Περιφερειάρχης, μπορεί να απέτυχε να επανεκλέγει βουλευτής στις τελευταίες εθνικές εκλογές, έχει όμως μια διόλου ευκαταφρόνητη δεξαμενή ψηφοφόρων που ξεπερνούν τις 25000 και η οποία τώρα αναζητά νέο πρόσωπο για να μετεγκαταστήσει τη στήριξή της.

Έτσι, ο πολιτικά ευφυής Μάξιμος δεν ήταν καθόλου φειδωλός στη σαγήνη του Αγοραστού, κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της Περιφέρειας, στιγμές της οποίας κοινοποιήθηκαν δια σχετικής δηλώσεως τύπου.

Στις περιφερειακές εκλογές διακριτικά απουσίαζε από τη Θεσσαλία και η στήριξη της υποψηφιότητας Αγοραστού περιορίστηκε στη διάθεση ανθρώπου του, τον οποίο ο νεοεκλεγέντας Περιφερειάρχης έσπευσε να αξιοποιήσει ήδη στη Περιφέρεια...

2 σχόλια:

  1. Τέτοιους πολιτικούς χρειάζεται η χώρα.
    Νύχτα μέρα εργάζονται πως να παρουνε τα ψηφουλάκια...... χαχααχαχα
    Αναρωτιόμαστε μετά γιατί εχουμε κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 καραγκιοζακια μαζι τι μας κανουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή