larissa.news10@gmail.com

1/4/11

Σοβαρός και με επιχειρήματα

«Πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των εργαζομένων στον δήμο και να αυξηθεί παράλληλα η παραγωγικότητα τους» υποστήριξε ο Απόστολος Καλογιάννης σε τηλεοπτική εκπομπή στην TRT. Αν και αριστερός στην ιδεολογία, δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα και βλέπει τα πράγματα, όπως υποστήριξε, εντελώς ρεαλιστικά. «Δεν γίνεται, ο δήμος να χρωστάει 7,5 εκατ. ευρώ στα ασφαλιστικά ταμεία και να κάνει ακόμα και σήμερα προσλήψεις». Αποκάλυψε ακόμα ότι η συνολική μισθοδοσία στον δήμο προσεγγίζει τα  45 εκατ. Ευρώ!!! Σύμφωνα με τον κ. Καλογιάννη το οικονομικό άνοιγμα προέκυψε  από τα έργα βιτρίνας του Τζανακούλη στο τέλος της προηγούμενης τετραετίας. Δεν πλήρωσε εργολάβους για 2-3 χρόνια (14,5 εκ.), δεν πλήρωσε ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων (7,5 εκ.), φόρτωσε με δάνεια το δήμο (15 εκ.).

2 σχόλια:

  1. 45 εκατομμυρια σε 180 χιλιαδες κόσμο είναι 250 ευρώ το κεφάλι !!! (όχι ανα εργαζόμενο) . Λεφτά που θα δώσουμε είτε άμεσα είτε έμμεσα (εφόσον ο δήμος είναι χρεωστικός) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλός ο Καλογιάννης αλλά ρομπέν μιας άλλης εποχής. Τους έχει ακυρώσει όλους Τζανακούλης, με τις ταχυδακτυλουργίες του. Χαμπάρι δεν πάιρνει κι΄αυτός τι γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή