larissa.news10@gmail.com

6/4/11

Για γέλια η απόφαση της ένωσης συντακτών

Μετά από πολύ σκέψη και περισυλλογή τα μέλη της ένωσης συντακτών Θεσσαλίας  κατέληξαν στην πιο «τρανσέξουαλ» απόφαση που μπορούσαν να πάρουν. «Συμπαραστεκόμενοι» στους Αθηναίους συναδέλφους τους που απεργούν για τέσσερις ημέρες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 3ωρες στάσεις εργασίας αυτές τις ήμερες. Με τι  σκεπτικό; Τι κερδίζει κάποιος αν δεν δουλέψει την Παρασκευή 9-12 τo πρωί; Δεν είμαστε υπέρ των απεργιών, το αντίθετο μάλιστα, αλλά εάν πιστεύεις ότι αυτό που κάνεις έχει νόημα, τότε κάνε το σωστά. Όλοι βέβαια γνωρίζουμε από πού πρέπει να πάρει άδεια η ένωση των ανεξάρτητων δημοσιογράφων για να κάνει έστω και μια ημέρα απεργία.

8 σχόλια:

  1. Απο πού, ρε θείο, να πούμε...;
    Έλα, πέστο, θέλω να τ'ακούω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πες το και σε εμας ντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ όταν απεργεί ο Κόσμος, από πού παίρνεις άδεια, Tolis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γι' αυτό έχεις άποψη; Μα τι χάνει τέλος πάντων η ελληνική κοινωνία από την ανωνυμία σου. Εσύ παιδί μου έπρεπε να είσαι υπουργός! Δηλαδή τι υπουργός; Πρωθυπουργός και βάλε... (σταμάτησε και η βροχή και ποιος θα βρέχει τώρα τις σανίδες...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη και χειρότερα.
    Κάτι πήγες να πεις, αλλά στο τέλος με το συμπάθιο, τα σκα..ωσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κατήφορος σου δεν έχει τελειωμό! Ο υπέρτατος κριτής των πάντων κάνει μαθήματα συνδικαλιστικής συμπεριφοράς!Η βλακεία συνάντησε την αμάθεια και το αποτέλεσμα επι της οθόνης (του υπολογιστή). Απορώ γιατί σε διαβάζω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα μας το πεις ρε φιλε η λες για να λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επεδή τα ξέρετε όλα, έχετε πάντα αποκλειστικότητες, είστε αλάθανστοι, μπορείτε να μου πείτε από που παίρνει άδεια η Ένωση για να το μάθω και εγώ που είμαι μέλος και δεν ξέρω;
    Ευχαριστώ Γιώργος Βουνάτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή