larissa.news10@gmail.com

2/4/11

Τυχαίο;

Από τις τέσσερις δημοτικές επιχειρήσεις του δήμου Λαρισαίων, οι τρεις δεν έστειλαν, ως όφειλαν, τα οικονομικά στοιχεία στο υπουργείο οικονομικών. ΔΗΠΕΘΕ, ΔΕΤΠΟΛ, ΔΗ.Κ.Ε.Λ. είναι οι τρεις, ενώ η μοναδική που έστειλε είναι η Δ.Ε.Υ.Α.Λ. 
Η ΔΕΤΠΟΛ βέβαια παρουσιάζει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού έχει αρκετές «χρυσοφόρες» δραστηριότητες: Παζάρι, Εμπορικές εκθέσεις στη Νεάπολη, Μύλος 1927, Κηποθέατρο, Αναψυκτήρια, Αισθητικό άλσος και άλλες πολλές. Είναι αυτές οι δραστηριότητες που χειρίζεται κατ’ αποκλειστικότητα το δίδυμο Τζανακούλη – Οικονόμου, κανείς άλλος δεν μπορεί να πλησιάσει…

9 σχόλια:

  1. Φανταστείτε πόσες είναι οι αλχημείες του Τζανακούλη. Για να κρύβει τα χρέη σκεφτείτε πόσα χρωστάαει ο δήμος. Έλεος πιά με την αρπάχτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ξερουν τι γίνεται κανενας δεν μιλάει,ιδίως οι τοπικοί δημοσιοκάφροι.Αλλα τι να πείς αφού δημοσιογράφος σε κανάλι ο γιαννακόπουλος είναι καί σύμβουλος τού δημάρχου και να σκεφτείς ότι πρίν χρόνια τόν εβριζε,ήμαρτον ο ξεφτίλας πουλήθηκε στόν μαφιόζο πορνοπροστάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απάντηση έρχεται από την κοινή ανακοίνωση των Υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών:

    ΑΘΗΝΑ, 2 Απριλίου 2011

    Κοινή Ανακοίνωση Υπουργείων Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οικονομικών με θέμα τα στατιστικά στοιχεία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης

    Αποτελεί μεγάλο επίτευγμα και ένα νέο κεκτημένο για τη χώρα ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της αυτοδιοίκησης, το σύνολο των 325 Δήμων της χώρας, χωρίς καμία εξαίρεση, έχουν αποστείλει τα προβλεπόμενα οικονομικά στοιχεία, ώστε να μπορούμε να έχουμε πλήρη εικόνα για την πορεία των οικονομικών τους δεδομένων.
    Η Κεντρική Βάση Δεδομένων που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτό έχει οργανωθεί με απόλυτα άρτιο τρόπο, για τον οποία έδωσε συγχαρητήρια και η EUROSTAT. Τέλος διευκρινίζεται ότι εκ παραδρομής εμφανίστηκαν κάποια από τα υπό κατάργηση ή συγχώνευση νομικά πρόσωπα ή δημοτικές επιχειρήσεις ως υπόχρεες παροχής στοιχείων, παρά το ότι το ισχύον νομικό πλαίσιο και το σχετικό Μνημόνιο Συνεργασίας με την ΕΛΣΤΑΤ προβλέπει ότι η σχετική υποχρέωση ξεκινά μετά από τις συγχωνεύσεις το αμέσως επόμενο διάστημα. Τις επόμενες ημέρες οι Υπουργοί Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γ. Ραγκούσης και Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου θα δώσουν κοινή Συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσουν τη Βάση Δεδομένων με τα στοιχεία των ΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ οι ξερόλες του Antinews δεν έχουν να πουν κάτι!!!??? Αποκλείεται ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να πουν; Δε βλέπεις τι κλάσιμο πέφτει; Παλεύουν οι άνθρωποι με αναρτήσεις για το Τζανακούλη, για το Γιουρμετάκη κι όποιον άλλο νομίζουν ότι μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά τίποτα. Η χειρότερη μοίρα είναι αυτή: Το κλάσιμο σ' όσους αυτοαναγορεύονται σε σωτήρες της κοινωνίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχα τελικά ο Ντον τζανακούλι και τα τσιρακια του
    μας περνάνε όλους για ηλιθίους.Ημαρτον από προβοκάτορες γνωρίζουμε..πουλημενα τομάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οσον αφορά τήν απάντηση του Γιαννακόπουλου μέσα από τήν στήλη του στο Λαρισσα.νετ για τήν ταμπακέρα κουβέντα..παραφιλολογίες έτσι να έχουμε κάτι να λέμε,κουβέντες του καφενείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και ο Ραγκούσης υπάλληλος του δημάρχου είναι... ρε α να χαθείτε κοροϊδεύετε τον κόσμο αλλά αρχίσαμε να σας παίρνουμε χαμπάρι τι ρόλο παίζετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μία ερώτηση στο λογιστήριο του Δήμου θα σας πείσει...προβοκάτορες της ξεφτίλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή