larissa.news10@gmail.com

27/4/11

Καραμανλικότερος του Καραμανλή

"Νομίζω ότι το αυτομαστίγωμα δεν βοηθάει πουθενά" δήλωσε σήμερα ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, κ. Χρήστος Ζώης, στη μεσημεριανή εκπομπή στο τοπικό κανάλι TRT, απαντώντας στο ερώτημα του δημοσιογράφου Σωτήρη Πολύζου για το αν συμφωνεί με τις επίσημες -δια του Εκπροσώπου κ. Μιχελάκη- δηλώσεις αφορισμού και αποκήρυξης της "Απογραφής" που διενήργησε ο τότε υπουργός Οικονομικών κ. Αλογοσκούφης, όταν η ΝΔ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας (2004).
"Κάνουμε καθημερινά την αυτοκριτική μας και απολογούμαστε για όσα δεν κάναμε, αλλά απολογούμαστε και για περισσότερα απ' όσα ευθυνόμαστε" τόνισε ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών και έμπιστος συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, ενώ υποστήριξε ότι... "κάποιοι, δεν θα πρέπει να εμποδίζουν την προσπάθεια μερικών ολίγων από εμάς να επανακτήσουμε την αξιοπιστία -τόσο του κόμματος, όσο και του πολιτικού προσωπικού εν γένει- διατηρώντας στην επικαιρότητα ενδονεοδημοκρατικές συζητήσεις που δε βοηθούν και καταφέρνουν μόνο τη συνεχόμενη απαξίωση της ΝΔ".
Παράλληλα, υποστήριξε ότι ο ελληνικός λαός πρέπει ν' αντισταθεί έμπρακτα και με τη ψήφο του "να διαχωρίσει την ήρα από το στάχυ" στο επιχειρούμενο τσουβάλιασμα όλων των πολιτικών.
Σημειώνεται ότι ο κ. Ζώης είναι από τους καθημερινούς συνομιλητές του Κώστα Καραμανλή και εμφανίζεται τελευταία να διαφοροποιείται από τις επικοινωνιακές επιλογές των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, ενώ δηλώνει ευθαρσώς τις αντιρρήσεις του σε ρητορικές λαϊκισμού προς άγραν ψήφων και εναντιώνεται στον αφορισμό των πεπραγμένων των κυβερνήσεων Καραμανλή, που τελευταία η ηγεσία της ΝΔ συστηματικά συνηθίζει... 
Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
 

1 σχόλιο:

  1. Παρεπιπτοντως το ίδιο δήλωσε και ο Στυλιανίδης...
    Αν κατάλαβα καλά, το κόμμα που ..."αγάπησε" το 90% των Ελλήνων, θέλει και άλλη ευκαιρία. Και 2 χρόνια "τιμωρίας" είναι αρκετά! Για ποια τιμωρία μιλάνε; Έχασαν τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή