larissa.news10@gmail.com

15/4/11

… κι έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν

Ούτε 1, ούτε 5, ούτε 50 αλλά 170 κιλά Βασιλόπιτας καταναλώθηκαν στην Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του δήμου Λαρισαίων, όπως δείχνει και το έγγραφο (φωτο) της απόφασης, για ανάθεση της προμήθειας σε ζαχαροπλαστείο της πόλης μας. Το συνολικό κόστος ανέρχεται σε 1.536.80€ και στην τιμή συμπεριλαμβανόταν και τα φλουριά. Στη Βιλαρίμπα ακόμα καθαρίζουν τα ταψιά…

11 σχόλια:

  1. μας επρηξες!!!!ελεος!!ελεος!!αυριο θα παω να πω στον τζανακουλη να σε βολεψει καπου στο δημο μπας και αλλαξεις τροπαριο!!!!εχεις γινει πολυ βαρετος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάνε το καλό φίλε μπας και ησυχάσουμε, αν και έτσι θα πετύχει τον στόχο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στο γραφείο Τύπου του δημάρχου. Απαντά όπως πρέπει στα σχόλια. Με ιερή αγανάκτηση! Άλλωστε γι΄αυτό σας πληρώνει χαραμοφάηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποσο βλακας πρεπει να εισαι για το νομιζεις αυτο???ποσο πες μου πραγματικα???θα το ηθελες αλλα δεν.....ξυπνα γιατι σε εχουμε παρει ολοι χαμπαρη!!!!κοροιδο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είσαι για πολλά γέλια...!!! την επόμενη φορά βγάλε στοιχεία σοκ και για τις πορτοκαλάδες που ήπιαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχεις μια μανία με Τζανακούλη-Ελευθερία-Θεσσαλία. Μονο οι γυναικουλες κρύβονται πίσω από την ανωνυμία. Να εχεις τα αρχίδια εσύ και η παρέα σου να τα υπογράφεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι πάθατε ρε ποντίκια, σας τυφλώνει το φως; καλά που υπάρχουν και ετούτοι και μαθαίνουμε πέντε πράματα γαι τις βρωμιές σας. Από παντού μασάτε δημόσιο χρήμα. Ούστ κοπριές σας πήραμε χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε βλακα εσενα πηραμε χαμπαρι οχι εσυ εμας!!!πας καλα ρε????????εχεις γινει ρομπα στο ξαναειπα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιλατε εσεις για δημοσιο χρήμα; Βαλτε το ονομά σας και θα σας απαντήσω επωνύμως τι δημόσιο χρήμα έχει περάσει από τα χέρια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. eseis pou arpazeste tsirakia tou tzanakouli ke erpeta profanws trwte ki eseis kati apo kei skoulikia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. prosopika oute imouna oute tha eimai tsiraki kanenos. allo blog kai allo empatheia. krineis tous pantes piso apo ena anonymo keimeno. Magkia einai na ypografeis ta legomena sou. Mporeis? an nai kanto kai tha eimai o protos pou tha sou vgalo to kapelo. MPOREIS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή