larissa.news10@gmail.com

13/4/11

Καθρέφτης δεν υπάρχει σ’ αυτή την πόλη;

κλικ για μεγεθυνση
Εμπεριστατωμένο και άκρως τεκμηριωμένο το άρθρο του Χ.Τ. σήμερα στην αρχαιότερη για τον «βερεσέ» καφέ που πίνουν κάποιοι Λαρισαίοι. Όπως υποστηρίζει ο συντάκτης αυτό συμβαίνει εξαιτίας «της οικονομικής κρίσης και του φόβου που προκαλεί στον κόσμο η διαρκώς εντεινόμενη μνημονολογία και καταστροφολογία από τα τηλεοπτικά κυρίως ΜΜΕ…». Συνεχίζει μάλιστα υποστηρίζοντας ότι «μικρής έκτασης ακόμα το φαινόμενο αλλά τεράστιας σημασίας αφού δείχνει σε μεγάλο βαθμό την ανησυχία που επικρατεί στον κόσμο και βέβαια είναι μέτρο απαισιοδοξίας και έλλειψης εμπιστοσύνης προς τους πολιτικούς…». Το ψάχναμε μέρες, αλλά επιτέλους βρέθηκε κάποιος να μας εξηγήσει, τόσο αναλυτικά,  τι ακριβώς φταίει και  ο «ψωνισμένος» Λαρισαίος δεν  μπορεί να κόψει τον καφέ έστω κι αν δεν έχει λεφτά να φάει. 

*Η λύση στην καθημερινή τηλεοπτική τρέλα δεν είναι η απεργία των δημοσιογράφων αλλά το κουμπάκι που διαθέτει κάθε τηλεκοντρόλ και κλείνει την τηλεόραση. Όταν κάτι σε χαλάει δεν φταίει αυτός που το πουλάει…
**Διαβάστε το όλο (φωτο) είναι μνημειώδες.

4 σχόλια:

  1. Υπάρχει καθρεπτης μόνο που δυστυχώς είναι παραμορφωτικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κοβει τον καφε γιατι αν κοψει και αυτον μετα θα πρεπει να κοψει τους κολους των ΛΑρισαιων πολιτικων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω διαβάσει παπαριες και παπαριες αλλα αυτή είναι όλα τα λεφτά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Παρέες Λαρισαίων λοιπόν, στα διπλανά τραπέζια..." Αυτό είναι το ρεπορτάζ του Χ.Τ. Άκουσε από κάποιον σε παρακείμενο τραπέζι να λέει "Γράψτα" και ακολούθως συνέταξε το υποψήφιο για Πούλιτζερ βαρυσήμαντο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή