larissa.news10@gmail.com

12/4/11

Σκοπίμως;

κλικ για μεγέθυνση
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗ ΦΩΤΟ
Συζήτηση σε άλλη παρέα Λαρισαίων για την τακτική ορισμένων εφημερίδων «κάργα συμπολιτευόμενων» υπέρ του Τζανακούλη που «όλα τα ίσια τα κουλούρια αυτός τα πλάθει». «Μα, αν θες να είσαι αξιόπιστος πρέπει να επισημαίνεις και τα αρνητικά. Πως γίνεται 12 χρόνια τώρα, η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να μην έχει εντοπίσει έστω κι ένα λάθος του δημάρχου;». Όμως το σημαντικότερο είναι η ύπαρξη στόχου. «Δεν μπορεί να σκέφτονται κάποιοι ότι με την τακτική τους θα τον ξαναβγάλουν για πέμπτη τετραετία δήμαρχο. Κι άλλοοοο;…». Αφού ο ίδιος ανακοίνωσε ότι δεν θα ξαναβάλει για δήμαρχος, «αυτοί γιατί επιμένουν ακόμα;». Οπότε, «μόνο συμφέροντα και φτηνή δημοσιογραφική εκδούλευση δικαιολογούν παρόμοιες συμπεριφορές». Οι οποίες δεν οδηγούν σε αξιόπιστη ενημέρωση «μάλλον εκθέτουν την πιο ιστορική εφημερίδα στα μάτια του απλού κόσμου». Δεν βοηθούν  και την πόλη, η οποία «χρειάζεται αξιόπιστη ενημέρωση και όχι κατευθυνόμενη». (Και δεν ήταν και αλήτες, ανώνυμοι bloggers οι συνδετημόνες).

3 σχόλια:

  1. Πήρα τηλέφωνο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για να διαμαρτυρηθώ για το σχόλιο του Ζαχαριά και μου είπαν οτι είναι εδώ και μέρες σε αναρωτική άδεια. Καλά ρε, ακόμη και από το κρεβάτι του πόνου λιβανίζεις τν Τζανακούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον Σακελάρη και το τρενάκι θα γράψεις τίποτα. Τα παιδιά είχαν Αγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω ρε παιδιά διαβάζω στην ελευθερία εδώ και 10 χρόνια έναν δημ. χατζηευθυμίου που αν ήμουν στη θέση του τζανακούλη ή όποιου άλλου και δεχόμουν τέτοια σχόλια θα τον είχα σπασει τα μούτρα και τα πόδια. Πιοσ είναι αυτός ο χατζηευθυμίου που τίποτα σωστό δεν έχει βρει;
    Eχει σπουδάσει δημοσιογράφος, σε ποιο κόμμα ανήκει και έχει τέτοιο μίσος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή