larissa.news10@gmail.com

12/4/11

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οι οφειλές τεσσάρων ΠΑΕ στην εφορία

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Πηλαδάκη και στο κομμάτι που αφορούσε την αδειοδότηση των ΠΑΕ, την οικονομική (α)συνέπειά τους, καθώς και τον αθέμιτο ανταγωνισμό που προκύπτει από το πιθανό… «μαγείρεμα» των παραστατικών, αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Διαμαντή Αδαμόπουλου.
Κρατώντας στα χέρια του σημερινές εκτυπώσεις των δεδομένων του συστήματος Taxis, τις οποίες παρέδωσε στον κ. Πηλαδάκη για κάθε χρήση και «εις γνώση των συνεπειών του νόμου», όπως είπε, ο κ. Αδαμόπουλος γνωστοποίησε τα ποσά που οφείλουν στην εφορία τέσσερις συγκεκριμένες ΠΑΕ, καθώς και το μέρος του ποσού που έχει κάθε μια διακανονισμένο. Επισημάνθηκε βέβαια πως επίσης για ένα μέρος αυτών των χρεών υπάρχουν σε εξέλιξη δικαστικές διαδικασίες, αλλά είναι προφανές πως το μέγεθός τους προκαλεί ζάλη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αποδεικνύεται από τα ίδια παραστατικά, η ΑΕΛ οφείλει μόνο τον τρέχον ΦΠΑ κι ως εκ τούτου, υφίσταται και ενισχύεται το ερώτημα για το πώς οι συγκεκριμένες ΠΑΕ εξασφαλίζουν την φορολογική τους ενημερότητα, η οποία δυστυχώς προβάλει ως ισότιμη την αντίστοιχης των «βυσσινί» και άλλων νοικοκυρεμένων ομάδων.

πηγή: sportlarissa.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου