larissa.news10@gmail.com

20/3/11

Ξεχωρίζει

Με διαφορά η καλύτερη αθλητική εκπομπή στα τοπικά κανάλια είναι αυτή στο βαμβάκι – channel. Ο Καρδιτσιώτης Θεοδόσης Κατσάρας δείχνει στους υπόλοιπους πως με το να είσαι απλός, σοβαρός και μετρημένος μπορείς να ξεχωρίσεις. Χωρίς φανφάρες και οπαδικές υστερίες, με καλή χρήση της Ελληνικής γλώσσας και εύστοχα σχόλια παρουσιάζει μια αξιοπρεπέστατη εκπομπή. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Λαρισαίος αθλητικογράφος, Χρυσόστομος Τρίμμης.

19 σχόλια:

  1. εσυ να τα βλεπεις αυτα τσομπανε!!!!!για να καταλαβεις τι ειναι ο δημοσιαγραφος!!!γι αυτο σου λεω κλειστο το κωλομπλοκ πριν στο κλεισουν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πειραζει που εμενα με παιρνει ο υπνος με τον συγκεκριμενο...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι ρε μεγάλε εσύ κάτσε να βλέπεις τα καφριλίκια και τις τραγωδίες στους άλλους. τουλάχιστον αυτοι ηρεμούν τον εγκέφαλο και δεν ανεβάζουν το αίμα. Εσύ κάτσε δες τον χοντρό και τον υπάλληλο του κτελ κοζάνης που δεν ξέρουν που παν τα 4 και το μόνο που ξέρουν είναι να βγάζουν τον κώλο τους απεξω. αλλά ίδιος είσαι κι εσύ ύπνε όρθιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα ειδικα ο λαρισαιος ειναι σαν να εχει καταπιει γκλιτσα.... ο καρδιτσιωτης ειναι σαν πεθαμενατζης εν ωρα εργασιας και γενικως η εκπομπη αποπνεει υφος τεθλιμενων συγγενων... κι απο κοντα εσεις οι χηρες της δηθεν πολιτισμενης μπλογκοδημοσιογραφιας... πρεπει να σκαψουμε εναν καιαδα για αποτυχημενους δημοσιογραφους στην Λαρισα. Θα σωθει κανενας αραγε????

    γιδιααααααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στους συντελεστές της εκπομπής και στο SITE για το σχολιο. Οχι στην καφρίλα, μπραβο στα παιδιά που μέσα στο μπάχαλο αυτό της μπουρδελοτηλεορασης κρατανε επιπεδο και ειναι σοβαροι. Δεν το παιζουν σταρ (κατι τσοπανηδες των τοπικων καναλιων νομιζουν οτι καποιοι ειναι αλλα το μονο που ειναι ειναι γιδια). Μπραβο για μια ακομη φορα στους συντελεστες αυτης της εκπομπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουράζει... κουράζει... κουράζει. Δε λέω ο Κατσάρας άψογος, ο Τρίμμης αποπνέει τόσο εγωισμό και σταριλίκι άσε που το παίζει ξερόλας, είναι απαράδεκτος. Οσο για τον Σπύρο τρέχει, τρέχει, τρέχει, σε όλα τα ρεπορτάζ, από αθλητικό... μέχρι αγροτικό. Ελεος σ' αυτά τα τοπικά κανάλια. Ας πληρώσουν και κανένα δημοσιογράφο. Πάντως η εκπομπή πάνω από δεκάλεπτο δεν βλέπεται. Κουράζει ειλικρινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ ξέρω να πω ότι μια χαρά εκπομπή είναι. Άψογος ο Κατσάρας, άψογος και ο Τρίμμης και ούτε σταριλίκι είδα ούτε εγωισμό. Άσε που κάποτε που διάβαζα κάποια άρθρα του μου είχε κάνει εντύπωση το γράψιμό του και η σοβαρότητά του. Κάποιους ενοχλεί φαίνεται η εκπομπή γιατί είναι σοβαρή και μετρημένη χωρίς μπάχαλα. Και βλέπω και τον Τρίμμη και τον Σπύρο (πολύ καλύτερος αυτός σε σχέση με άλλα παπαγαλάκια του Βόλου και του Μπέου) να τρέχουν για όλα τα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μακάρι να υπήρχαν τέτοιες εκπομπες και σε μεγάλα κανάλια. Αν είχαν περισσότερα μέσα τα παλικάρια μπορεί να έκαναν παπάδες! Να δειχνουν εικόνα απο ολα τα γηπεδα. Οι καραγκιοζηδες των αλλων καναλιων δεν μπαινουν στο ζυγι! Ελεος! Εδω τα παιδια μιλανε σωστα ελληνικα, δεν πρωταγωνιστουν στα γεγονοτα, αλλα αφηνουν τα γεγονοτα να πρωταγωνιστουν, δεν λενε πίπες και ειναι αψογοι.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ego ua i8ela omos na mporo na symmetexo kai na leo apories mou. pragma poy den mporoyn na kanoyn giati ayto 8elei kotsia... kai sfairiki gnosi poy den tin dia8etoyn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. an einai na baloun tlf kai minimata tote paei tha xalasei i ekpompi kai den tha blepetai ki ayti. kalytera etsi na iremei ligo kai to kefali mas. kamia sobari ekpompi den exei tlf.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά γιατί το αξίζουν... Είναι μακράν οι καλύτεροι και οι πιο σοβαροί.. Κρατάνε το επίπεδο ψηλά και δεν το ρίχνουνε όπως σε άλλες εκπομπές.... ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.... Συνεχίστε έτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν διαθέτουν σφαιρικη γνωση αυτοι και διαθετουν οι καφροι στα αλλα καναλια? Τι μας λες ρε μεγαλε? Μια χαρα τα λενε οι ανθρωποι. Με γνωσεις, σωστα ελληνικα και μακρια απο καφριλικια και οπαδιλικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ. ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΟ; ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.
    "ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ", "ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ" ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ. ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΘΟΥΝ (ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ...
    ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΦΙΛΕ ΤΩΝ 1:01 Π.Μ. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ; ΠΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι, τώρα το έθεσες σωστά. Εχουν γνώση οι καρνάβαλοι που κάνουν εκπομπες!!!! Αυτές οι γνώσεις που ξεδιπλώνουν ο Ντινος, ο Παπαδούλης και οι υπολοιποι που θορυβουν καθε Κυριακη και γελαει ο κοσμακης ειναι πραγματικά άλλο πράγμα. Μιλάμε για πολλές γνώσεις!!!!
    Βγαλτε τα καρναβαλια απο την τηλεοραση, γραφουμε ιστορια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. DEN MILAME GIA NTINO KAI LAZARO AYTOI EINAI ...GIA KLAMATA. KANOYN OPADIKES EKPOMPES NA TIS BLEPOYN OSOI THELOUN NA TOYS XAIDEYOYN T' AYTIA MONO.
    EGO UA HUELA STO THESSALIA O KATSARAS N' APANTAEI KAI SE EROTHSEIS GIA NA KRINO TO EPIPEDO TOY. TORA APLA EPIMELEITAI TON THEMATON THS EPIKAIROTHTAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ. ΒΑΣΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΑΡΑΓΙΟΖΙΛΙΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή