larissa.news10@gmail.com

24/3/11

Δείτε ποιοι μιλάνε...

«Αγαπητοί φίλοι, είμαι αναγνώστης και συγχαίρω το blog σας για τη δουλειά που κάνει. Διαβάζω την κόντρα μεταξύ δημοσιογράφων και άλλων και επειδή εργάζομαι στο δήμο Λαρισαίων γνωρίζω ποιοι είναι οι πατρίκιοι και ποιοι οι πληβείοι μεταξύ των εργαζομένων. Επειδή θέλω να συμβάλω στην αποκάλυψη της αλήθειας, σας στέλνω το απόσπασμα του ΦΕΚ 1369 της 2ας Σεπτεμβρίου 2010 με τις ειδικότητες και χρήματα που παίρνουν κάποιοι εργαζόμενοι στη ΔΕΤΠΟΛ και σε άλλους οργανισμούς του Δήμου μας για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας».






25 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά αυτοί οι δημοσιογράφοι του δημοτικού ραδιοφώνου, η Δέσποινα, ο Βασίλης, η Κωνσταντίνα και οι άλλοι πως προσλήφθηκαν?, πέρασαν "τις αδιάβλητες εξετάσεις" του Λαμπρούλη και του Καφφέ?, πως επιλέχτηκαν τελείωσαν σχολές δημοσιογραφίας?
    Σας παραθέτω αυτό που σας αξίζει:
    "...Να περάσουν οι αξιότεροι στο Δημόσιο, να γίνει και η ζωή όλων μας πιο εύκολη. Οταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί". Ταιριάζει με όλους εσάς του ραδιοφώνου που μιλάτε εκ του ασφαλούς και το ΄"παίζετε¨δημοσιογράφοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μετά περιμένετε να κάνουν κριτική στον Τζανακούλη!!! Χα!Χα!Χα!..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή παίρνουν από 39.400€ ο καθένας με απολυτήριο γυμνασίου-λυκείου, και το ζεύγος παίρνει 39.400€+39.400€=78.800€ το χρόνο! Πώ, Πώ, Πώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγχαρητήρια για το μπλογκ. αποκαλύπτετε την αλήθεια. μιλάμε για χοντρά λεφτά. τους βουλώνει το στόμα ο τζανακουλης. τους χθεσινούς. που το παίζουν δημοσιογραφοι. αυτό που γίνεται εδώ, αυτό που κανετε λεγεται ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ακόμη κι αν από τους μισθούς αυτούς βγούνε οι νόμιμες κρατήσεις για ασφάλεια, φόρους κλπ πάλι είναι πολλά και αποτελούν πρόκληση....

    Αλήθεια μπορεί κάποιος να εξηγήσει με ποια λογική πρέπει να αμείβονται με τέτοια ποσά; Ποια κλίμακα μισθολογική τους κατατάσσει εκεί;

    Ψιλά γράμματα εεεε...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η συλλογική σύμβαση εργασίας για τους δημοσιογράφους που εργάζονται στους ΟΤΑ, καραγκιοζάκο! Αλλά αφού έκανες και υπολογισμούς και τα έβγαλες πολλά για 25 χρόνια υπηρεσίας ε!τι να πούμε παραπάνω! Εξάλλου αυτοί δεν είναι δημοσιογράφοι μέλη της Ενωσης Συντακτών! Ετσι ξαφνικά προέκυψαν... Ψιλά γράμματα και οι συλλογικές συμβάσεις και το Ελεγκτικό Συμβούλιο και ο Οικονομικός Επίτροπος! Αρκεί να γράφουμε τις βλακείες και να βγάζουμε και κανένα απωθημένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκίστε τους γερά και δυνατά.
    Για μια ώρα παπαριες κάθε μερα στο ράδιο τα λεφτά είναι λίγα δηλαδή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σιγά ρε μάγκες, τώρα ανακαλύψατε την Αμερική. Ο Τσαντήλας δεν έπαιρνε 2000 από την περιφέρεια χωρίς να πατάει στιγμή. Ο Ζαχαριάς δεν τα παίρνει από το ΤΕΕ. Αντε να μη μιλήσουμε και για κάποια κρατικά αγροτικά κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. proklhsh proklhsh fate toys oloys na pe8anoyn na zhtianeyoyn akoy 2000 eyrw poios eisai re o pagalos o saxinidhs ? ti exeis prosferei sto ellhniko kratos? sth Larisaiwn polis? 8a fas xwma re royfiane.mono pasok.alliws kremala.pisa kai poypoyla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φέρτε τα πίσω ρε που ανήκετε και στην ΕΣΗΕΑ, καραγκιόζηδες, λαμόγια, που φοβάστε τον κάθε αντιδημαρχάκο, χέστηδες. Πίσω τα λεφτά στους Λαρισαίους τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O ραούλης οχι μονο τα παίρνει χοντρά απο το δημοτικό ραδιόφωνο, τα παίρνει και απ'τη γερακουδη που τον εχει σύμνβουλο!! Είδες ο πρασινοφρουρός;;; Και με τους γαλάζιους και με τους πρασινους!

    Δηλαδή το ζευγος ραουλη-θεοδωρου όπως είπε και ο παραπάνω ανωνυμος φιλος 39.400€+39.400€=78.800€ + ένα 25.000€ απ την περιφέρεια 103.800€!!!!

    Ο Ζαχαριάς και ο Γιαννακόπουλος που τα παίρνουν απ' το ΤΕΕ έχετε δει να γραφουν τιποτα ασχημο για εκείνη την αστεία προσωπικότητα που λεγεται διαμάντος;;;;
    Είναι πολλά το ευρώπουλα ρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πού είναι εκείνες οι δημοσιογραφάρες να απαντήσουν σε αυτό για το πως και με ποιό τρόπο διορίστηκαν, πόσα παίρνουν, ποιές κατουρημένες ποδιές έγλυψαν, πόσες ώρες δουλεύουν, πάντα όμως να τα λένε με ονοματεπώνυμο και με εκείνους τους βαρύγδουπους τίτλους όπως:
    "...δημοσιογράφος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΘΣτΕ.Ε",
    "...μεταπτυχιακό στο περιοδικό της ΤΕΔΚ",
    "...PhD στη Γερακούδη, ως ΤΕΙ-τζού απονέμει και διδακτορικούς τίτλους στην αποκεντρωμένη",
    "...Πήρα το πτυχίο μου αλλά ήδη με είχε κερδίσει η δημοσιογραφία. Ασχολούμαι μαζί της από το 1989 (σημαδιακή χρονιά)",

    Πάρτε ένα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΚΝΕΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΣΙΝΙ-ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ νάχετε:
    http://papaioannou.wordpress.com/2011/03/12/%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BD%CE%B5%CF%81-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλα ρε λουστρο ντινο μεχρι και τον γιαννακη τον λατσιο εχεις ως προεδρο του ΔΣ ο οποιος υπογραφη και το ΦΕΚ.
    καλα ρε αφου το παιδι εχει τον κακονε στο κεφαλι και δεν καταλαβαινει λογω της αρρωστιας του, και συ παλιανθρωπε ντινο βαζεις τον γιαννη για ενα κολομισθο να υπογραφη;
    ντινο χρυσοδακτυλε εσυ και μερικοι αλλοι πολιτικαντιδες αετονυχιδες ειστε υπευθυνοι γι' αυτα που συμβαινουν σημερα στη χωρα μας και φερετε και οι ιδιοι αλλα και οι οικογενειες σας ευθυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι περισσότεροι από αυτούς δουλεύουν στο δημοτικό ραδιόφωνο από την σύσταση του, όπως και οι εκατοντάδες υπόλοιποι υπάλληλοι στο δήμο.

    Οι υπάλληλοι του ΟΣΕ που κοστίζουν στο κράτος 2500 έκαστος για να σφυρίζουν πότε το τραίνο ξεκινάει και φτάνει, δεν ενοχλούν προφανώς.

    Οι υπάλληλοι του ευρύτερου δημοσίου τομέα, ΔΕΗ, εφοριών, κτλ κτλ που κοστίζουν από 1800-2500 ευρώ έκαστος δεν ενοχλούν προφανώς. Μάλλον έχουν πολλά μεταπτυχιακά στο Harvard και γιαυτό δικαιολογείται η κάλυψη τους.

    Το άρθρο έχει σκοπό να χτυπήσει συγκεκριμένα άτομα που δεν ενδίδουν στις οικονομικές απειλές του ιδιοκτήτη του blog - ψευτοεφημερίδας.

    Ξυπνάτε!

    Ξερει κανείς πόσο θα κόστιζε η απόλυση τέτοιων υπαλλήλων στο δημόσιο>>

    Γιατί δεν προβαίνει κανείς στην απόλυση τους άραγε>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγχαρητήρια στο μπλογκ που τόλμησε να θίξει τα κακως κείμενα καιτο φοβερό αριστεροπασοκοδέξιο Ζεύγος που τα παίρνει απο παντου.
    Αλλα τι λέμε τωρα το χρήμα δεν εχει χρώμα.
    Ομως όχι και να μας υο παίζουν και ιδεολογία απο πάνω.
    Πρρρρ στα πρατα ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη:
    http://www.youtube.com/watch?v=RgdyKNqf4mg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οταν σκάει κάποιο σκάνδαλο με μισθούς βολεμένων το κλασικό αντ-επιχείρημά τους είναι γιατι δε κοιτάμε τους άλλους βολεμένους .

    ΟΛΟΥΣ σας κοιτάμε μην έχετε καμιά αμφιβολία γι αυτό . Αλλα από κάπου θα πρέπει να αρχίσει το ξυλωμα . Παντού θα φτάσει μην έχετε καμιά αμφιβολία ειδικά τώρα που τέλειωσαν οι παράδες και έκλεισε η αυλαια τις ψεύτικης καλοζωίας .

    Ενα άλλο επιχείρημα που ακούγεται είναι περι συμβάσεων και αγώνων . Είναι τόσο γελιοι οι βολεμένοι που δεν έχουν μπει ποτέ στον κόπο να ρίξουν μια ματια σε καποιο πίνακα συμβάσεων .

    Νυχτα θα φύγετε όλοι σας , σε βάρκα χωρίς επιστροφή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μήπως είδατε πουθενά τον Ραούλη???

    Γιατί δεν βγαίνει στο blog του να υπερασπιστεί το Ράδιο που του δίνει να φάει και τους συναδέρφους του?

    Έχει άλλες δουλειές εκτός Λάρισας?

    Πάντως αν τον δείτε πείτε του ότι τον αναζητούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. H Eνωση Συντακτών Θεσσαλίας έχει διαγράψει από μέλη της, όπως προβλέπει το Καταστατικό, τους δημοσιοϋπαλληληθέντες (ενταχθέντες σε ΝΠΔΔ) "Δημοσιογράφους" του Δημοτικού ραδιοφώνου;... O νέος πρόεδρος της Ενωσης που είναι και νομικός θα γνωρίζει ασφαλώς τον ασυμβίβαστο... (να είναι κάποιος μόνιμος υπάλληλος ΝΠΔΔ και ταυτόχρονα μέλος της Ενωσης δημοσιoγράφων, ε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλά, ε, αν είναι δυνατόν... Ο Ζαχαριάς εντάξει είναι συνεργάτης του ΤΕΕ προσφέρει (με το αζημίωτο, βέβαια) τις όποιες υπηρεσίες του ως μηχανικός. Ο Γιαννακόπουλος ως τι συνεργάζεται με το ΤΕΕ; Γιατί απ' ότι γνωρίζουμε τελείωσε δεν τελείωσε (;) Λύκειο... Kύριε Διαμάντο, έχετε κάποια εξήγηση προς του φορολογούμενους μηχανικούς;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά, γιατί όλοι οι δημοσιογράφοι του δήμου Λάρισας "ΔΕ". Χάθηκαν οι ΤΕ ή οι ΠΕ;..
    Σύμπτωση; Τυχαίο; (δε νομίζω...To νομίζει κανείς;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Κα Καρυδάκη:

    1) Κανένας δεν σας ζήτησε "πιστοποιητικό φρονημάτων", όπως το εννοείτε. Εχετε δικαίωμα να πιστεύετε ότι θέλετε, να είσθε ή να μην είσθε στέλεχος ή μέλος στο Κόμμα, αλλά εξηγήστε μας ένα μυστήριο:

    α)Mε βάση ποιά προκήρυξη πληρώθηκε η θέση Δημοσιογράφου που καταλάβατε εσείς στο Δημοτικό ραδιόφωνο Λάρισας,

    β) ποιά ήταν (εφόσον υπήρξε σχετική προκήρυξη) τα αξιολογικά κριτήρια για την επιλογή στη θέση(πτυχία, προϋπηρεσία, ξένες γλώσσες, κλπ), και

    γ) τηρήθηκε στη περίπτωσή σας η πρακτική της διαφάνειας, δημοσιεύθηκε δηλαδή η προκήρυξη σε κάποια εφημερίδα (αν ναι σε ποιά;) ούτως ώστε να λάβουν γνώση όσοι Ελληνες θα ήθελαν να εκδηλώσουν το ίδιο ενδιαφέρον για την ίδια θέση (δημοσιογράφου);

    Δεν ζητούμε πολλά, παρά δύο πραγματάκια:

    1) Τον αριθμό πρωτοκόλλου της προκήρυξης της ΔΕΤΠΟΛ, και

    2) Tην εφημερίδα στην οποία δημοσιεύθηκε (όνομα εφημερίδας, ημερομηνία).


    ENNOEITAI OTI Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Κα ΚΑΡΥΔΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ "ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ" (ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΕΣΠ. , ΡΑΟΥΛΗ ΒΑΣ. ΚΛΠ), OI OΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΝΠΔΔ Η ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ENANTI ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΛΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ (ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΩΞΕΩΝ)ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Eϊναι ερωτήματα που δεν πρόκειται να απαντηθούν ποτέ από τους Ραουλοκαρυδάκηδες (απλώς κάνουν τους "γερμανούς"...)

    Είναι ερωτήματα, όμως, τα οποία θα πρέπει να προβληματίσουν την Υπηρεσιακή Αρχή του δήμου Λαρισαίων
    για να δοθούν οι αναγκαίες απαντήσεις στην αρμόδια Ελεγκτική Αρχή Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΔΔ)...

    (Η "δημοσιογράφος" Θεοδώρου Δέσποινα είναι βέβαιο ότι τελείωσε Λύκειο ...Γιαννακόπουλε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το τεχνικό προσωπικό του "Κήρυκα" κάνει επίσχεση εργασίας επειδή είναι φεσωμένο για 15μηνο (!!!), οι δημοσιογράφοι του Κήρυκα (που ακόμη δουλεύουν) είναι φεσωμένοι για 10μηνο, και οι "ΔΕ δημοσιογράφοι" του Δημοτικού ραδιοφώνου Λάρισας (που κανείς δεν ξέρει πως "προσλήφθηκαν")...προπληρώνονται με μισθούς σχεδόν διπλάσιους (!!!) των δημοσιογράφων της "Eλευθερίας" και τριπλάσιους (!!!)των δημοσιογράφων των λοιπών ιδιωτικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών...

    Ομορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΔΩ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ; ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΥΣ 15 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ; ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ; ΤΙ ΚΑΛΟΙ!!! ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή