larissa.news10@gmail.com

27/3/11

Ξετυλίγεται το κουβάρι...

Με τα τελευταία επεισόδια στον δήμο Λαρισαίων (επιστολή δικηγόρων, απόκρυψη από τον  Μητσιό) μας δόθηκε η ευκαιρία να ψάξουμε λίγο το προεκλογικό παρασκήνιο.
Λοιπόν, ο πιο καθοριστικός λόγος που δόθηκε το χρίσμα της Ν.Δ. για τον δήμο Λαρισαίων στον Τζανακούλη, ήταν ο νυν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Αθανάσιος Μητσιός. Ο γνωστός πνευμονολόγος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Αντώνη Σαμαρά από τα χρόνια της ΠΟΛ.ΑΝ. και ο Τζανακούλης μπροστά στο ενδεχόμενο να βρεθεί εκτός «χρίσματος», δέχτηκε στο ψηφοδέλτιο της παράταξης, έναν από τους μεγαλύτερους υβριστές του που όμως ήταν ο άνθρωπος του Σαμαρά στον δήμο. Κι όχι μόνο τον δέχτηκε (αν μπορούσε ας έκανε αλλιώς), είχε προσυμφωνηθεί προεκλογικά ότι σε περίπτωση νίκης θα έπαιρνε τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτό βέβαια δεν το γνώριζε ο κακόμοιρος ο Κέλλας, που έτρεχε να βγει πρώτος πιστεύοντας  τις υποσχέσεις ενός επαγγελματία ψεύτη.  Αναρωτιέστε βέβαια τι ανάγκη έχει ο Μητσιός τον δήμαρχο και έφτασε στο σημείο να τον υπηρετεί σαν τον  τελευταίο συμβασιούχο του δήμου. Ο «ρουσφετολογικός» μηχανισμός του Τζανακούλη θα του είναι πολύ χρήσιμος στις προσεχείς  βουλευτικές εκλογές που, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, θα είναι υποψήφιος. Πως λέγονται όλα αυτά; Πολιτικάντικες  «λυκοφιλίες».

4 σχόλια:

  1. bravo paidia gia autes tis apokalipseis!anoiksta ta matia twn larisaiwn pou vgazoun xronia twra auta ta megista lamogia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΑ ΝΔ ΠΟΙΟΣ ΜΗΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ ΖΩΗΣ ΚΛΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ.
    ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΛΠΟΙ ΚΑΠΑΚΟΥΠΗΔΕΣ ΡΗΓΑΔΕΣ.
    ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟΥ ΖΕΙΚΟΥ ΤΟ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑΡΙ ΑΓΙΑΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΠΑ.
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΠΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ, ΜΑΠΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΙΑ.
    Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ;
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ;
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή