larissa.news10@gmail.com

30/3/11

Συμπαράσταση…

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση δημοσιεύεται σήμερα σε όλες τις τοπικές εφημερίδες, ακόμα και στην εφημερίδα « Ημερήσιος Κήρυκας» στην οποία τυγχάνει να εργάζεται και ο πρόεδρος της ένωσης συντακτών που δεν συμπεριλαμβάνεται όμως σε αυτούς που κάνουν επίσχεση εργασίας. Τι εννοούν συμπαράσταση; Βγάζω μια ανακοίνωση και την μοιράζω στις εφημερίδες; Όχι ότι μπορούν να κάνουν και κάτι περισσότερο, αλλά κι αυτό κοροϊδία είναι. Άλλωστε ποιο είναι το έργο της «ένωσης συντακτών»; H ετήσια εκδρομή των μελών της και το καλοκαιρινό κάμπινγκ…

4 σχόλια:

  1. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ??? ΟΧΙ??? ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι μονο ο προεδρος αλλα και ολοι οι δημοσιογράφοι εκεί έπαιρναν 800 ευρω έναντι ενώ οι υπόλοιποι 100.
    ετσι εχηγειται γιατι στην επίσχεση όλοι οι κατα τα άλλα δημοκράτες δημοσιογράφοι έγιναν απεργοσπαστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κηρυκας παντα ετσι πληρωνε...ο κοσμος το χει τουμπανο ..και αυτοι κρυφο καμαρι . οσο για τους δημοσιογραφους ωραια συμπαρασταση ...ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ σου λεει μετα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απεργία στον ημερησιο Κήρυκα έμεινε στα χαρτιά όμως ε??οι δημοσιογράφοι στον Ημερήσιο Κήρυκα ειναι αντίθετοι με την απεργία σε κοντρα με τους συναδέλφους τους που διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους ,και οχι μονο δεν ειναι μαζί τους,λες και ειναι καλοπληρωμενοι αυτοί!!
    Αλλα παρόλο που 7 από τους 8 τεχνικούς ειναι σε επίσχεση δέχονται και από πάνω (απεργοσπαστικό προσωπικό) στον βωμό της ενημερωσης!!Συναδελφικη αλληλεγγύη!!
    Να μην πουμε για τις επαναστατικές?? στασεις εργασιας!! της τοπικης Ενωσης δημοσιογράφων!! ενώ όλη η Ελλαδα στα ΜΜΕ απεργεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή