larissa.news10@gmail.com

28/2/11

Αναρριχώμενο…

Απέχει, γράφει σήμερα ο Κόσμος, ο πρώην αντιδήμαρχος Κώστας Σαμουρέλης. Τον πέταξε, λέει, ο Τζανακούλης σαν στημένη λεμονόκουπα, όπως και τον Κέλλα συμπληρώνουμε εμείς. Μάλιστα αυτούς τους δύο, τους είχε πουλήσει και το παραμύθι της διαδοχής. Αλλά και που ήταν τα προηγούμενα χρόνια αντιδήμαρχος ο Σαμουρέλης, τι έκανε; Γλάστρα κι αυτός με τη διαφορά ότι λόγω ύψους ήταν… (βλέπε τίτλο).

9 σχόλια:

  1. ε όχι και ο Σαμο δήμαρχος... Ημαρτον ρε παιδιά... ο τίποτα;;; ο χειρότερος και από τον νικητή λίγων λεπτών της δεύτερης Κυριακής Γ.Σ;;; σε λίγο θα θέλει να γίνει δήμαρχος και ο Μπαρτζ ... αλλά αποκριά έχουμε...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφωνω!!! Οι γλαστρες εχουν και μια χρησιμοτητα!!! Το μονο που πρεπει ειναι να επανελθει στην αρχικη του δουλεια1! ΣΠΟΥΠΙΖΕ ΤΟ ΠΑΜΠΡΙΖ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΡΟΥ!!! Θυμαστε ολοι φυσικα το περπατημα του και την αλαζονεια του οσο ηταν αντιδημαρχος!! Δεν ειχε αφησει καφετερια για καφετερια στην Πατροκλου!!! Προφανως τοτε τον κερνουσαν.Τωρα πρεπει να πληρωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον έφαγε γιατί ο ψηλός ήταν καλό παιδί και δεν πολυγούσταρε τα κονέ με την αριστερή πελατεία του κόμη της Μεσοράχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχει δίκιο ο παραπάνω φίλος που γράφει για τις καφετέριες στην Πατρόκλου... από υπάλληλος φυλακών μας το έπαιζε ιστορία ο Κωστάκης... και τελευταία μας το έπαιζε και "ωραίος" ... εκεί στην αφάνια τωρα του αξίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχ κωστακη μ, κωστακη μ, κωστακη μ,
    καλα σου τα λεγαν να σκωθεις να φυγεις απο την καραφλη νυφιτσα [[σαν αντιδημαρχος]].
    ομως εκει παν ειν' εντελως ακατοικιτο.
    με ποια προσοντα εγινες υπαλληλος στη β' ΔΟΥ;;;;
    να στα πω κολοσαρακατσανε.
    ησουν σφουγγοκολαριος του ΣΤΡΑΒΟΣΤΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Κώστα ξεφτέλισες τη δεξιά για την πάρτη του βλαχοδήμαρχου και καλά να πάθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι οντως πολυ ωραιοι ολοι αυτοι οι "τυποι" που με την σκανδαλώδη προωθηση απο πολιτικους ξεχναν στα βιογραφικά τους μετα να γραψουν με ποιους τρόπους αναδειχτηκαν!!! Ηταν πολυ ωραιος ο Κωστακης οταν μίλαγε για αξιοκρατίες και τέτοια φοβερα!! Αρκει να μην ισχυουν για τους ιδιους!!!Οταν κάποιοι αξιοποιούν αλλους θυμουνται αξιοκρατίες αδικίες τα πάντα!! αρκεί να μην τους αφορά!! Η Ελλάδα ειναι γεμάτη απο τετοιους ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ που το μόνο τους προσον ειναι καποια στιγμή κολλήσαν σε κάποιο ισχυρο, και τον πηγαιναν τους καφέδες!!! Αλήθεια ποιά ειναι η προσφορά του εν λόγω κυρίου στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ διαχρονικά και ξαφνικά η ΝΔ τον εκανε στέλεχος?? Και μετά αναρωτιούνται στη ΝΔ γιατί δεν μπορεί να πάρει τα πάνω της!!! Κριμα γιατι πάντα ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ επιπλέουν και εφτασε αυτή η χώρα να εχει τετοια καταντια!!! Καιρός ειναι οι κάθε ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ να πάνε σπίτια τους και θα ηταν πολυ τιμητικο να το κάναν από μόνοι τους!! Μονο ετσι θα ξεπλύνουν τα ανομηματα τους γιατι αλλιώς ηδη ο κόσμος τους διώχνει πλέον τους ΚΩΣΤΑΚΗΔΕΣ με κλωτσιές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αααααειιιιιι χασου ρε Κωστακη που θα λεγε και ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή