larissa.news10@gmail.com

31/1/11

Είστε όλοι καλεσμένοι

Με τη συμπλήρωση ενός μήνα από την αποχώρηση του αγαπημένου μας Λουκά (επίθετο; ένας είναι ο Λουκάς), διοργανώνουμε αύριο το βράδυ εκδήλωση - αγρυπνία στα παγκάκια της πλατείας Ρήγα Φεραίου (νομαρχία).
Κατά τη διάρκεια της τελετής θα διαβαστούν τα κείμενα από όλους τους οδηγούς (γι’ αυτό λέμε αγρυπνία) που εξέδωσε η νομαρχία το τελευταίο εξάμηνο του 2010, ενώ σε γιγαντοοθόνη θα παρουσιαστούν με φόντο «τη θέα στο Αιγαίο» οι καλύτερες στιγμές από την οχτάμηνη παρουσία του στη θέση του νομάρχη.
Την εκδήλωση έχει κληθεί να προλογίσει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός αλλά επιφυλάχτηκε να μας απαντήσει αφού δεν έχει προλάβει ακόμα να διαβάσει όλες τις εκδόσεις.
Σ’ ένα πρόχειρο μπουφέ οι καλεσμένοι θα μπορούν να γευτούν φέτα, χαλβά Φαρσάλων, τσίπουρο Τυρνάβου, και κρασιά από τα οινοποιεία του νομού.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα μοιραστεί χάρτης (σε 19 διαφορετικές γλώσσες) με τη διαδρομή προς το πολιτικό γραφείο του Λουκά, αλλά και ένας εύχρηστος οδηγός τσέπης με θέμα «πώς να γίνετε εκδότης με τα λεφτά άλλων».
Σας περιμένουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου