larissa.news10@gmail.com

26/1/11

Βγήκαν τα… κουζινομάχαιρα

Έναν Κέλλα από άλλο πλανήτη διαβάσαμε σήμερα στις αθλητικές σελίδες της αρχαιότερης και δεν μπορούμε να μη το σχολιάσουμε αφού για τη στροφή του αυτή, βάλαμε κι εμείς το χεράκι μας.  Χθες, όπως μάθαμε, έφαγε πολύ κράξιμο για το «άρεσε η ομάδα».
Προηγήθηκαν βέβαια, το καρφί του Τσιάτσιου στον «Κήρυκα» για την διαρροή από την ΠΑΕ της μεταγραφής Πλιάγκα στον Κέλλα και η είδηση για τον Κόζακ που δεν του δόθηκε, όπως λέει και ήρθε το γλυκό κι έδεσε.

Βέβαια ο Σωτήρης, στην δριμεία κριτική που ασκεί, τον Πηλαδάκη τον παίρνει σύριζα, επικεντρώνοντας στην επικοινωνιακή πολιτική της ΠΑΕ, στους υπαλλήλους part time που δεν ασχολούνται σοβαρά με την ομάδα, αλλά και στον Παπακώστα για την απειθαρχία που επικρατούσε στα αποδυτήρια . Αφήνει υπονοούμενα για παρεμβάσεις παικτών στον καταρτισμό της ενδεκάδας άλλα και για πολλά ακόμα που ξέρει και δεν τα γράφει.

Όλα αυτά πριν του δοθεί τηλεφωνικά από το Λονδίνο η μεταγραφή Αλαντιέρε.
Έτσι παιδιά ν’ ανάβουν τα αίματα, εμείς όσο μπορούμε βοηθάμε.

1 σχόλιο:

  1. *ΒΕΒΑΙΑ, τώρα υπάρχει και μια εκκρεμότητα προς ρύθμιση: ποιος υπηρεσιακός πασοκτζής, διορισμένος από την κυβέρνηση στο πόστο του στη Δημόσια Παιδεία, θα αναλάβει αυτή τη φορά να επιτεθεί λεκτικά στον Κ. Τζανακούλη; Απαξιώνοντας έναν εκλεγμένο από το λαό και μάλιστα μέσα στο δημαρχείο...
    Ζ.
    ΕΜΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ" ΖΑΧΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΗ.
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΕΝΙΟΥ ΓΛΥΦΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή