larissa.news10@gmail.com

16/11/12

Ο επαγγελματίας του ψεύδους

Η «σφαλιάρα» πήγε σύννεφο για τον Τζανακούλη, το πρωί στο ραδιόφωνο της TRT, εκεί όπου με περίσσιο θράσος και απίστευτα ψέματα προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Έξαλλοι οι ακροατές κατέκλυσαν το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του Τζανακούλη να εκμισθώσει σε ιδιώτη, με εξευτελιστικούς όρους, την σκεπαστή αγορά της Νεάπολης, αλλά και για την πλαστή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο μετρ του είδους πάντως, προσπάθησε με απίστευτα ψεύδη να υπεραμυνθεί της απόφασης του υποστηρίζοντας ότι το χωριό θα έχει 15 παράγκες αντί για 50 που είναι η αλήθεια, ότι δεν γνωρίζει πόσο ενοικιάζονται, ότι τα 1000€ ενοίκιο για 10.000 τετραγωνικά ήταν το καλύτερο που μπορούσε να πετύχει και πως όλο το ποσό για την κατανάλωση ρεύματος δεν θα ξεπεράσει τα 5000€!
Ο κύριος αυτός νομίζει ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς ή πως όλοι συμπεριφέρονται σαν τους Δημοτικούς του Συμβούλους που έχουν γίνει μαριονέτες θυσιάζοντας  την αξιοπρέπεια τους για τις μπίζνες του Τζανακούλη.
Κάθε φορά που βγαίνει κάπου να μιλήσει δικαιώνει ολοένα και περισσότερο τον διοικητή του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηλία Σκυλλάκο, που του είχε πει: «Είσαι η κατάντια της πόλης».
*Ο Γιουρμετάκης πίεσε (δημοσιογραφικά) τον Τζανακούλη και τον ανάγκασε τελικά να εκτεθεί, αποδεικνύοντας ότι δεν ανήκει στους δουλοπρεπείς της ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου