larissa.news10@gmail.com

10/9/11

Έτσι το «βουλώνουν» οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΛ

Η τακτική είναι γνωστή, άλλωστε την είδαμε και στη ΔΕΗ, όπου το συνδικαλιστικό όργανο της ΓΕΝΟΠ τα τελευταία 10 χρόνια έχει πάρει από τη διοίκηση της εταιρείας, περίπου 30.000.000€ επιχορήγηση. 
Στα δικά μας τώρα, η διοίκηση της ΔΕΥΑΛ επιχορηγεί κάθε χρόνο με 50.000€ το ταμείο αλληλοβοήθειας των εργαζομένων. Αυτό συμβαίνει για να παίρνουν ένα βοήθημα οι εργαζόμενοι που συνταξιοδοτούνται. Δηλαδή, εκτός από το εφάπαξ που παίρνουν από το κράτος και την σύνταξη, η ΔΕΥΑΛ στην ουσία, τους δίνει ακόμα ένα μικρό εφάπαξ. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό είναι το «αντίδωρο» της διοίκησης προς τους εργαζομένους, προκειμένου να κάνει ότι θέλει χωρίς να υφίσταται τον παραμικρό έλεγχο. Γι΄ αυτό και δεν μιλάει κανείς, τόσο για τις μεγάλες σπατάλες που γίνονται στη συγκεκριμένη δημοτική επιχείρηση, όσο και για την «αμαρτωλή» διαχείριση των αποθεματικών της. Στην υγειά των κορόιδων...

4 σχόλια:

  1. Αυτό είναι ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ
    Ξυπνάτε επιτέλους σ' αυτή την πόλη.
    ΣΑΠΚΑΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ πρεπει να μιλήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν αυτό δεν είναι πρόκληση τότε τι είναι. Είναι απαράδεκτο καθημερινά να απολύεται κόσμος κι αυτοί να κοιτάνε μόνο τον κώλο τους και να επιδοτούνε τους κιφήνες της ΔΕΥΑΛ. Αυτά είναι λεφτά μας. Λεφτά όλων των Λαρισαίων. Με ποιο δικαίωμα τα μοιράζουν σε κάποιους λίγους προνομιούχους; Τι είναι αυτοί; Δεν φτάνει που οι περισσότεροι προσλήφθηκαν με γλύψιμο συνεχίζουν να επιδοταούνται με πλάγιες μεθόδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μαφια σε αγαστη συνεργασια με το συστημα τζανακουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βρειτε εναν τησ δευαλ που να πηρε εφαπαξ απο το κρατος κ μετα μιληστε...ασχετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή