larissa.news10@gmail.com

10/9/11

Μεγάλες απώλειες

Μετά από συζητήσεις και προβληματισμό μηνών κι αφού δοκίμασαν όλες τις περιπτώσεις με το pdf στην ηλεκτρονική τους σελίδα (πριν τις 11, μετά τις 12, μόνο το εξώφυλλο, κ.α.) κατέληξαν στη λύση της συνδρομής. Όποιος δηλαδή θέλει να διαβάζει την έντυπη έκδοση της εφημερίδας θα πληρώνει. Κι αυτό «βαπτίζεται» πρωτοπορία στην νέα τεχνολογία. Η αλήθεια είναι ότι όπως σε όλες τις εφημερίδες της χώρας έτσι και στην «αρχαιότερη», ο κυκλοφοριακός κατήφορος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι απώλειες είναι πολύ μεγάλες. Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που δημοσίευε στοιχεία (έστω και αν ποτέ δεν ήταν επίσημα) για την κυκλοφορία της εφημερίδας.

5 σχόλια:

  1. Και πολύ καλά να πάθει η... "αρχαιότερη"!! Δεν υπηρετεί εδώ και πολύ καιρό την ορθή ενημέρωση, αφού έχει απωλέσει την όποια αντικειμενικότητα είχε. Στο μόνο που εξυπηρετεί πια, είναι να διαβάζει κανείς άμεσα τα τοπικά νέα -κουτσομπολιά, τα κοινωνικά (κηδείες μνημόσυνα, γάμους), τις αγγελίες και άλλα τέτοια ... ουσιώδη!! Αν συνεχίσει έτσι βέβαιο είναι πως θα την ξεπεράσουν σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα ακόμα και τα διαφημιστικά έντυπα των ... ταχυφαγείων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ston kathrefti sou kitiese kai apo moni sou agapiese.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντι να ασχολείσε με την "αρχαιοτέρα" που τουλάχιστον πληρώνει τους πάντες, για ψάξε λίγο να δεις τι συμβαίνει με τη "νεωτέρα" 'οπου που..
    και πα...γίνανε μαλλιά κουβά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΦΑΛΗ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΚΡΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΟΥΣ 10 ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΗΤΣΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ JIMYS ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή